Det vil fødevareordførerne i det nye folketingsår

BAGGRUND: Folketingets fødevareordførere har adskilligt på dagsordenen – men fokuserer især på de snarlige forhandlinger om en styrkelse af veterinærkontrollen.
Kontrollen af de danske svins velfærd bliver et af de områder, der vil blive forhandlet intenst om i løbet af efteråret.
Kontrollen af de danske svins velfærd bliver et af de områder, der vil blive forhandlet intenst om i løbet af efteråret.
Niels Th. Dahl

Der er nærmest lovløshed på området for svinetransporter og hele den veterinære kontrol. Vi venter på et udspil fra regeringen, men der er behov for en opprioritering af området.

Per Clausen
Fødevareordfører for Enhedslisten

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) nævnte - traditionen tro - ikke fødevarepolitikken med et eneste ord i sin åbningstale i Folketinget i går tirsdag.

Folketingets fødevareordførere har ikke desto mindre både adskillige sager på dagsordenen til den offentlige debat og konkrete sager, der skal behandles i den kommende folketingssamling. Altinget | Fødevarer har spurgt dem om de vigtigste:

Kirsten Brosbøl, Socialdemokraterne:

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024