DF: Nej til øgede gebyrer på økologi

NYHED: Dansk Folkeparti afviser blankt regeringens finanslovsforslag om øgede kontrolgebyrer for økologiske landmænd. Også Enhedslisten og Socialdemokraterne er imod.

Det virker helt forunderligt, at regeringen vil lægge et nyt gebyr på økologikontrollen.

Kristian Thulesen Dahl
Finansordfører for Dansk Folkeparti
Dansk Folkeparti afviser blankt at være med til at gennemføre regeringens finanslovsforslag om at pålægge økologiske landmænd øgede kontrolgebyrer.

Det var et af de budskaber, der ikke var til at tage fejl af, da Dansk Folkeparti mandag fremlagde sit finanslovsforslag for 2006.

Blank afvisning
"Det virker helt forunderligt, at regeringen vil lægge et nyt gebyr på økologikontrollen. Det er reelt et ekstragebyr for de landmænd, der frivilligt har omlagt til en mere miljø- og dyrevenlig driftsform. I forvejen er disse varer dyrere at producere, og der er ingen grund til at gøre dem endnu dyrere. Det afviser vi helt at være med til," sagde finansordfører, Kristian Thulesen Dahl, under fremlæggelsen af DF-udspillet.

Kristian Thulesen Dahl på vej til fremlæggelsen af Dansk Folkepartis finanslovsforslag for 2006. Foto: Rasmus Flindt/Altinget.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024