DRs Søren Egert vikarierer for Jens Ringberg

48-årig radioveteran snuser til Christiansborg-miljøet, og tager sine stofområder med sig.
Radioavisens mangeårige fødevarepolitiske medarbejder, journalist Søren Egert, er pr. nytår flyttet til DR Nyheders Christiansborg redaktion.

Han afløser indtil videre frem til sommer journalist Jens Ringberg (43), der prøver kræfter med TV-mediet på DR2s program "Deadline". Ringberg var i 90'erne på dagbladet Aktuelt, hvor han skrev politisk reportage og ledere. Han kom til Radioavisen i oktober 1999. Efter tolv år på Borgen kan det være godt med nye indtryk.

Søren Egert (48), Frederiksberg er uddannet på Berlingske Tidende. Han har arbejdet for Københavns Radio og det daværende Jernets Arbejdsgiverforening, før han kom til Radioavisen som landbrugsmedarbejder for snart en snes år siden.

Egert, der er kendt af de fleste i landets fødevarepolitiske miljø, vil på Christiansborg fortsat tage sig primært af fødevare- og forbrugerstoffet, oplyser han til os.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024