Eksportstrategi del af vækstplan

NYHED: Regeringens bebudede vækstplan for fødevareområdet indeholder en ny samlet eksportstrategi for sektoren. Det fortæller Karen Hækkerup på et arrangement ved DI Fødevarer.
På DI Fødevarers årsdag kunne fødevareminister Karen Hækkerup løfte endnu en flig af den kommende vækstplan for fødevareområdet.
På DI Fødevarers årsdag kunne fødevareminister Karen Hækkerup løfte endnu en flig af den kommende vækstplan for fødevareområdet.Foto: Folketinget
Michael Hjøllund

Det, der er vigtigt, er, at der reelt er nogle løsninger, der tager byrder væk fra erhvervslivet, så virksomhederne får en aktiv hjælp til at gøre det lettere at eksportere.

Jørgen Dirksen
Formand, DI Fødevarer
Fakta

Anbefaling #13 fra Vækstteam for fødevarer.

En samlet eksportstrategi skal styrke adgang til de vigtigste udenlandske vækstmarkeder.

Læs alle 13 anbefalinger her.


Kilde: Fødevareministeriet

Fødevareminister Karen Hækkerup (S) løfter nu sløret for endnu et element af den kommende vækstplan for fødevareområdet.

Udspillet, der har været undervejs i længere tid, indeholder en ny eksportstrategi for sektoren, fortæller Karen Hækkerup til et arrangement hos DI Fødevarer.  

"Selvom vi har en stærk fødevareeksport, kan danske virksomheder opleve barrierer, der gør det svært at opnå markedsadgang. På den måde går Danmark glip af både eksportkroner og arbejdspladser," lyder det fra Karen Hækkerup.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024