Farvel og goddag til debattører

NOTE: Hver uge bringer Altinget | Fødevarer debatindlæg fra vores faste debatpanel - fire centrale aktører på fødevareområdet. Vi siger tak til det afgående panel.
I året der gik, var det præsident for Landbrugsraadet Peter Gæmelke, medlem af Europaparlamentet for SF/De Grønne Margrete Auken, Direktør i Økologisk Landsforening, Paul Holmbeck og Journalist og kommunikationsrådgiver, Peter Kjelstrup, der tog temperaturen på det fødevarepolitiske område for Altinget | Fødevarer.

På redaktionens vegne siger vi mange tak for deres mange relevante debatterende indspark i årets løb om alt fra dyrevelfærdens tilstand i EU henover Ernæringsrådets rolle til pesticiderester i maden og genmodificerede fødevarer.

Læs om og af de nye imorgen
Fra og med imorgen torsdag byder Altinget | Fødevarer velkommen til fire nye, faste debattører, som er klar til at komme med netop deres syn på tilstanden inden for det fødevarepolitiske område.

Læs nyhedsbrevet imorgen, hvor vi præsenterer det nye panel og bringer det første indlæg.

Dokumentation
Skriv til Altinget:
Reaktioner på indlæggene fra paneldeltagerne er altid velkomne, så vi kan få en levende og løbende debat. Indlæg sendes til [email protected]

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024