Fem svar til Fødevareudvalget

Fødevareministerens fem svar på spørgsmål fra Folketingets Fødevareudvalg i ugens løb.
Tina Møller

Økologien står allerede på egne ben
Økologien skal kunne klare sig selv, siger fødevareministeren, men faktum er, at den økologiske udvikling i dag faktisk ér drevet af markedet og ikke af offentlig støtte, siger direktøren for Økologisk Landsforening Paul Holmbeck. I et svar fra ministeren mangler der en redegørelse for regeringens miljø-, sundheds- og kostpolitik. Holmbeck er skuffet over miljøministerens passivitet, men ser fødevareministerens brev som et skridt i den rigtige retning.
Læs mere her

Kontrolkampange af smileysordningen er en effektiv udnyttelse af ressourcerne
100 virksomheder havde ikke ophængt kontrolrapporten med smileys, da Fødevareministeriet i februar 2003 gennemførte en kontrolkampange af smileysordningen. Derudover havde 81 virksomheder ikke ophængt kontrolrapporten synligt for kunderne.
Læs mere her

Spor af knoglebestanddele i fjermel
Der er fundet rester af knoglebestanddele fra landdyr i et parti fjermel, der anvendes til fiskefoderblandinger. Det viser en analyse Plantedirektoratet har foretaget af Dana Feed A/S´s produkter. Fodertypen DAN-EX 2446 lever derfor ikke op til de gældende foderstofkrav, og leverancen tilbagekaldes.
Læs mere her

Fødevareregion København skal fremover ledes af én fælles regionschef
De to fødevareregioner i København skal fremover ledes af én fælles regionschef, og i den forbindelse skal der nedlægges en stilling som sekretariatschef. Det konkluderes i rapporten "Fødevaredirektoratets laboratoriestruktur".
Læs mere her

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024