FI: Fødevareforskning på rette vej

DEBATPANEL: Dansk fødevareforskning står over for en række strukturændringer, som rummer et stort potentiale for danske fødevarevirksomheder. Især hvis forskningen i højere grad målrettetes erhvervet, mener branchedirektør i FI, Ole Linnet Juul.
Fakta
Reaktioner på indlæg fra debatpanelet er meget velkomne og sendes til [email protected].

Tilsendte reaktioner vil bringes løbende som indlæg, så vi kan få en levende og løbende debat på Altinget.


Kilde: Altinget
Af Ole Linnet Juul, branchedirektør i FødevareIndustrien

Børsting-udvalget afsluttede sit arbejde i slutningen af november og anbefalede en omstrukturering af dele af fødevareforskningsmiljøet med en etablering af et såkaldt 'Fødevareuniversitet'.

I forlængelse af det meldte videnskabsminister Helge Sander 26. januar ud, at der er ændringer i den samlede universitetsstruktur på vej:

"Fusioner er ikke målet, det er midlet. Målet er at skabe nogle stærkere forskningsmiljøer, der kan klare sig internationalt, og skal vi klare os, så må vi samle kræfterne".

Dokumentation
Altinget | Fødevarer har fået nyt debatpanel i 2006.

Foruden Ole Linnet Juul består det faste panel af Ghita Parry, Ib. W. Jensen og Niels Busk.

Læs mere om panelet her


Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024