Flere danskere køber økologi

KORT NYT: Danskerne køber i stigende grad økologiske æg, mælk og havregryn, og tal fra NaturErhvervstyrelsen viser, at der nu er mere 180.000 hektar økologisk jord i Danmark.
Anne Marx Lorenzen

Økologiske fødevarer finder i stigende grad ned i de danske indkøbskurve. Det betyder, at det økologiske landbrugsareal i 2012 nåede op på 182.930 hektar, og at væksten i 2012 var mere end tre gange så høj, som i de tre foregående år.

Men ifølge fødevareminister Karen Hækkerup (S) skal vi blive endnu mere ambitiøse, når det kommer til økologien.

"Der skal mere økologi på markerne og i danskernes maver. Derfor har regeringen i regeringsgrundlaget sat et ambitiøst mål om at fordoble det økologiske areal frem mod 2020," siger Karen Hækkerup.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024