Fødevareministeriets Initiativpris

Så kan indstillingen af kandidater til den nye Initiativpris fra Fødevareministeriet begynde.
Kristian Lund Pedersen
Dokumentation
I forbindelse med offentliggørelsen af Fødevarepolitisk Redegørelse i efteråret 2003 besluttede fødevareministeren at indstifte en pris, der påskønner et, eller flere, initiativer, der understøtter dansk fødevarepolitik, herunder betydningen af offentligt/privat partnerskab.

Fødevareminister Mariann Fischer Boel (V) siger: - Prisværdige initiativer skal påskønnes og anerkendes. Jeg håber, prisen kan være med til at sætte yderligere fokus på et initiativ, der fremmer fødevaresikkerhed, ernæring, miljø eller dyrevelfærd. Initiativer, der ligeledes er målsætningen for den offentlige indsats. På den måde kan prisen understrege vores ønske om offentlig/privat partnerskab.

Indstillingen af kandidater er principielt åben for alle. Privatpersoner, virksomheder, institutioner, organisationer og foreninger kan indstille kandidater til den dommerkomite, der beslutter, hvem der skal have Fødevareministerens Initiativpris 2004.

Fødevareministeriet forbeholder sig ret til at indhente yderligere oplysninger om de indstillede initiativer. Men de, der indstiller kandidater, skal sammen med indstillingen uddybe forslaget.

Initiativprisen uddeles ved et arrangement i Fødevareministeriet i slutningen af marts 2004.

Foruden æren og prisen, der ikke er en pengegave, får modtageren ret til at anvende anerkendelsen til markedsføring.

Deadline for indstilling er 1. marts 2004. Mariann Fischer Boel er formand for dommerkomiteen, der i øvrigt består af formanden for Forbrugerrådet, præsidenterne for henholdsvis Landbrugsraadet, Dyrenes Beskyttelse, Danmarks Naturfredningsforening samt formanden for Fødevareindustrien under Dansk Industri.


Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024