8. november 2006 kl. 12.00
FOKUS Nyhedsmail den 8. november 2006
Dokumentation
logo NYHEDER FRA FØDEVAREINDUSTRIEN 8. NOVEMBER 2006
Food for Life
- bliv en del af den europæiske fødevareinnovation
Læs mere her
Historisk høj erhvervstillid i fødevareindustrien
Omsætningen fortsætter med at stige og erhvervstilliden i branchen har ikke været højere siden 2001
Læs mere her
FOOD+Lab vision
En operationel helhedsløsning for sund skolemad og læring for alle skoler, som indarbejder sunde vaner og forebygger fedme og andre livsstilssygdomme danske folkeskole
Læs mere her
Sporbarhed af materialer og genstande til kontakt med fødevarer
Fødevarestyrelsen har udarbejdet en vejledning om sporbarhed af materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer
Læs mere her
Reglerne for mærkning af fødevarer er dyre og uoverskuelige
De vedvarende ændringer af emballager som følge af nye krav til mærknings har over 6 år kostet Tulip Food Company omkring 40 mio. kr.
Læs mere her
Vilkår for eventuel omsætning eller anvendelse af fejlmærkede partier af frossent kød
Fødevarestyrelsen har udarbejdet et notat til fødevareregionerne, der beskriver vilkår, hvorunder fødevareregionerne kan meddele tilladelse til omsætning eller anvendelse af disse partier kød
Læs mere her
Ernæringsmærket sendt til notifikation i EU
Familie- og forbrugerministereiet sendte den 4. oktober ernæringsmærket til notifikation i Kommissionen
Læs mere her
Berigelse med jod i brød og bordsalt virker
Ny rapport viser, at danskerne ikke længere har jodmangel, og at færre derfor får struma. Cen-ter for Forebyggelse af Struma og Stofskiftesygdomme har undersøgt effekten af at berige danske fødevarer med jod
Læs mere her
Danskerne spiser for meget salt - forarbejdede fødevarer er den største kilde
Salt er en af flere riskofaktorer, der truer vores helbred. Fedt, sukker og manglede motion er nogle af de andre
Læs mere her
Fokus på slagteriernes konkurrenceevne
Den 17. november afholder IFAU konference om konkurrencen i den globale svineslagteriindustri
Læs mere her
Fisk 2 gange om ugen kører igen i uge 45-47. Læs mere på www.fi.di.dk/Nyt fra FI -
Husk at sætte kryds i kalenderen den 29. oktober, hvor vi afholder FødevareIndustriens årsdag 2007 -
Har du en kollega, der også gerne vil modtage FOKUS? Så send en mail til [email protected]. Det er ganske gratis -
Denne mail er sendt fra FødevareIndustrien
* Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage lignende mails.
* Klik her, hvis du ønsker at rette din profil . logo
Mailens indhold må bruges loyalt med angivelse af kilde
Dansk Industri * H.C.Andersens Boulevard 18 * DK-1787 København V. * Tel: 3377 3377
Fødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer