FOKUS Nyhedsmail den 8. november 2006

Dokumentation
logo NYHEDER FRA FØDEVAREINDUSTRIEN 8. NOVEMBER 2006 Food for Life - bliv en del af den europæiske fødevareinnovation Læs mere her Historisk høj erhvervstillid i fødevareindustrien Omsætningen fortsætter med at stige og erhvervstilliden i branchen har ikke været højere siden 2001 Læs mere her FOOD+Lab vision En operationel helhedsløsning for sund skolemad og læring for alle skoler, som indarbejder sunde vaner og forebygger fedme og andre livsstilssygdomme danske folkeskole Læs mere her Sporbarhed af materialer og genstande til kontakt med fødevarer Fødevarestyrelsen har udarbejdet en vejledning om sporbarhed af materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer Læs mere her Reglerne for mærkning af fødevarer er dyre og uoverskuelige De vedvarende ændringer af emballager som følge af nye krav til mærknings har over 6 år kostet Tulip Food Company omkring 40 mio. kr. Læs mere her Vilkår for eventuel omsætning eller anvendelse af fejlmærkede partier af frossent kød Fødevarestyrelsen har udarbejdet et notat til fødevareregionerne, der beskriver vilkår, hvorunder fødevareregionerne kan meddele tilladelse til omsætning eller anvendelse af disse partier kød Læs mere her Ernæringsmærket sendt til notifikation i EU Familie- og forbrugerministereiet sendte den 4. oktober ernæringsmærket til notifikation i Kommissionen Læs mere her Berigelse med jod i brød og bordsalt virker Ny rapport viser, at danskerne ikke længere har jodmangel, og at færre derfor får struma. Cen-ter for Forebyggelse af Struma og Stofskiftesygdomme har undersøgt effekten af at berige danske fødevarer med jod Læs mere her Danskerne spiser for meget salt - forarbejdede fødevarer er den største kilde Salt er en af flere riskofaktorer, der truer vores helbred. Fedt, sukker og manglede motion er nogle af de andre Læs mere her Fokus på slagteriernes konkurrenceevne Den 17. november afholder IFAU konference om konkurrencen i den globale svineslagteriindustri Læs mere her Fisk 2 gange om ugen kører igen i uge 45-47. Læs mere på www.fi.di.dk/Nyt fra FI - Husk at sætte kryds i kalenderen den 29. oktober, hvor vi afholder FødevareIndustriens årsdag 2007 - Har du en kollega, der også gerne vil modtage FOKUS? Så send en mail til [email protected]. Det er ganske gratis - Denne mail er sendt fra FødevareIndustrien * Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage lignende mails. * Klik her, hvis du ønsker at rette din profil . logo Mailens indhold må bruges loyalt med angivelse af kilde Dansk Industri * H.C.Andersens Boulevard 18 * DK-1787 København V. * Tel: 3377 3377

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024