Foodexpo trak fulde huse

KORT NYT: Foodexpo melder tilbage efter en særdeles succesfuld fødevaremesse i weekenden. De højeste besøgstal i fire år, tilfredse udstillere og en optimistisk fødevareminister.
Foto: Colourbox

Det er absolut nogle af de vigtigste og mest entusiastiske aktører i den danske fødevarebranche, som er samlet her. Jeg synes, stemningen er utrolig. Mange af udstillerne er egentlig konkurrenter, men det er slet ikke det, man fornemmer, når man går ned gennem hallerne. Det er tværtimod en fælles glæde og stolthed over sektoren - og et meget klart syn på, hvad det er for nogle udfordringer, vi står med i fremtiden.

Dan Jørgensen (S)
Fødevareminister

Foodexpo slog i weekenden besøgstallene for de sidste fire år. I alt besøgte 24.243 fødevaremessen hen over weekenden. Messen var desuden vært for 14 fagkonkurrencer, og fødevareminister Dan Jørgensen (S) kiggede forbi. 

Arrangørerne bag Foodexpo er meget tilfredse med weekendens udfald. Især udstillernes udbytte af messen fremhæves som en succes: 

"Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra udstillerne, der har haft nogle travle messedage på Foodexpo. Meldingerne går både på meget interesserede besøgende og gode kontakter, som de nu skal arbejde videre med," siger projektleder Carina Kirkegaard, MCH til Food-supply.dk.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024