Global kødimport vil stige

KORT NYT: En ny markedsanalyse viser, at importen af kød vil stige verden over. Frem til 2023 forventer man en stigning på 34 procent.
Foto: Colourbox
Foto: USDA
Foto: USDA
Foto: USDA

Den globale kødimport kommer til at stige med op til 34 procent over de næste 10 år. Fremgangen vil især ske på baggrund af stigende indkomst og befolkning i de asiatiske lande. Det skriver Foodculture.dk på baggrund af en prognose fra det amerikanske landbrugsministerium, USDA. 

90 procent af væksten af global import af kød vil ske i lav- og mellemindkomstlande. Disse vil også stå for 95 procent af væksten i global import af korn og oliefrø.

USDA forventer, at Kina bliver den største importør af oksekød og svinekød, og Mellemøsten vil stå for den største import af fjærkrækød, skriver Foodculture.dk, der bliver udgivet af Landbrug & Fødevarer. 

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024