Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Grøn trepartsminister overtager store dele af landbrugsområdet

Fødevareminister Jacob Jensen (V) fastslår, at der stadig er meget landbrugsminister i ham, men Jeppe Bruus (S) overtager både ressortområder og meget af Landbrugsstyrelsen.

Fødevareminister Jacob Jensen (V) fik et EU-flag af den nye minister for den grønne trepart, Jeppe Bruus (S), da der i går var overdragelse i Fødevareministeriet. Jacob Jensen fremhæver, at forhandlingerne om EU's kommende landbrugspolitik fortsat bliver en del af hans ministerområde.
Fødevareminister Jacob Jensen (V) fik et EU-flag af den nye minister for den grønne trepart, Jeppe Bruus (S), da der i går var overdragelse i Fødevareministeriet. Jacob Jensen fremhæver, at forhandlingerne om EU's kommende landbrugspolitik fortsat bliver en del af hans ministerområde.Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Rent fysisk kommer Jeppe Bruus (S) som ny grøn trepartsminister til at sidde i et kontor på etagen over fødevareminister Jacob Jensen (V), når de fremover begge møder ind i det, der hidtil har været Fødevareministeriets enemærker i Holbergsgade i København.

Der er dog ingen grund til at tage symbolikken så langt som til at sige, at Jeppe Bruus også fremover bliver en slags over-landbrugsminister.

Det afviser Jacob Jensen overfor Altinget, selv om Jeppe Bruus overtager store dele af landbrugsområdet som ny grøn trepartsminister.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024