Industrien må have en dårlig smag i munden

Især én person er blevet kritiseret af den danske fødevarebranche, og det er DF-fødevareordføreren. Han føler sig dog ikke ramt, ryster på hovedet og skyder tilbage med skarpt.
Claus Iversen

Med disse udmeldinger er der noget, som tyder på, at der i virkeligheden er tale om et handlingslammet erhverv, der ikke rigtigt ved, hvilket ben, det skal stå på. Så er den nemmeste - og ikke særlig saglige - løsning altid at finde en anden syndebuk.

Christian H. Hansen (DF)
Formand for Folketingets Fødevareudvalg
Meget af den kritik, som fødevarebranchen er kommet med, er i høj grad møntet på Dansk Folkepartis fødevare- og dyrevelfærdsordfører, Christian H. Hansen.

Han får skylden for, at VK-regeringen er så godt som handlingslammet inden for fødevare-, landbrugs- og fiskeripolitikken.

Den hårde kritik får nu ikke formanden for Folketingets Fødevareudvalg til at ryste på hånden:

"Hvis de personer, som har udtalt sig, skulle til eksamen i journalistik, ville de dumpe med et brag som følge af ikke bare mangelfuld research men ikke-tilstedeværende research," siger han og indikerer dermed, at han ikke føler sig ramt af kritikken.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024