Kritik af jordbrugskommision videresendes

Jordbrugskommissionerne udsættes for stærk kritik i notatet ”Fokus på landbrugets Jordbrugskommissærer”. Ministeren vil sende notatet bliver til udvalget, så det kan indgå i udvalgets videre arbejde vedrørende forenklinger af jordlovgivningen.
Tina Møller
Dokumentation
Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har i skrivelse af 12. marts 2003 udbedt sig min besvarelse af følgende spørgsmål:



Spørgsmål 235: ”Ministeren bedes kommentere henvendelsen (pdf) fra Kjeld Hansen, Konsulentfirmaet Bæredygtighed vedrørende notat om ”Fokus på landbrugets Jordbrugskommissærer”.

Fødevareministerens svar: Jeg har med interesse læst notatet ” Fokus på landbrugets Jordbrugskommissærer”, som indeholder en kritik af jordbrugskommissionerne. Jeg betragter notatet som et indlæg i den aktuelle debat om jordbrugskommissionerne.

Jeg vil derfor ikke gå ind i en nærmere diskussion af de anførte forhold, da det udvalg, der skal se på forenklinger af jordlovgivningen, som bekendt også skal se på den fremtidige administration af landbrugsloven.

Jeg vil sørge for, at notatet bliver sendt til udvalget, så det kan indgå i udvalgets videre arbejde vedrørende forenklinger af jordlovgivningen.



Mariann Fischer Boel / Jens Hauge Pedersen

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024