Landbrugsraadet: Godt med fokus på forskning

Danmark skal ifølge Anders Fogh Rasmussen være et førende videnssamfund. Det er prisværdigt, at statsministeren i sin åbningstale fokuserer på forskning, mener Landbrugsraadet. Dansk Industri stiller sig op ved siden af og klapper med.
Lars Igum Rasmussen

Denne udmelding er guf for Landbrugsraadet

Anette Toft
Vicedirektør i Landbrugsraadet
"Danmark skal være en teknologisk højdespringer."

Statsminister Anders Fogh Rasmussen brugte en stor del af Folketingets åbningstale tirsdag til at understrege vigtigheden af Danmark som et videnssamfund.

"Vi har en vision om Danmark som et førende vidensamfund. Vi vil øge indsatsen med forskning og udvikling markant. Og vi vil forbedre uddannelserne yderligere," sagde statsministeren og lovede, at der til foråret vil blive præsenteret en flerårsplan for Danmark som førende vækst-, viden- og iværksættersamfund.

Det offentlige og de private virksomheder tilsammen øger indsatsen med forskning og udvikling, så vi i 2010 når op på et beløb svarende til mere end tre pct. af landets samlede produktion, bruttonationalproduktet.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024