Meddelelser om fødevarer fra partierne

FødevareTinget samler her Folketingspartiernes pressemeddelelser vedrørende fødevare-, landbrugs- og fiskeripolitik. Denne gang fire nye siden sidst.
Tina Møller

Husmændenes knæfald for de store
"De to fløje i dansk landbrug har nu lavet en aftale om, hvad en kommende revision af landbrugsloven skal indeholde. Resultatet er husmandsbevægelsens totale knæfald for de store er ikke længere en ond drøm, men en realitet", udtaler SF's landbrugspolitiske ordfører, Kristen Touborg. Læs meddelelsen

Forbud mod alkohol-is skal undersøges
Den radikale forbrugerpolitiske ordfører, Kim Sejr(MF) har nu bedt fødevareministeren undersøge muligheden for at forbyde salg af alkohol-is og lignende produkter i detailhandlen.
Læs meddelelsen

Ministre skal redegøre for alkohol-is
Snart introduceres alkolhol-is som et nyt tilbud til unge på diskoteker og i detailhandlen. En udvikling som Sundhedsstyrelsen forventer vil forstærke de unges i forvejen anseelige forbrug af alkohol.
Læs meddelelsen

Facts skal afgøre miljøindgreb
Venstres pesticidordfører, Inger Støjberg, opfordrer til saglighed i Folketingets debat mandag om forbud mod bl.a. pesticidet glyphosat, der er det aktive stof i sprøjtegiften Roundup.
Læs meddelelsen

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024