Mere fødevareforskning og innovation - tak

DEBAT: Fødevareindustrien bør tænke mere i forskning og innovation for at klare fremtidens marked. Branchedirektør i FødevareIndustrien, Ole Linnet Juul, skriver på årsdagen.

Af Ole Linnet Juul, branchedirektør i FødevareIndustrien

Dansk fødevareindustri er en succeshistorie og skal være det i fremtiden. Men det kommer til at ske under ændrede vilkår. Globaliseringen skærper ikke kun konkurrencen. Den vil også ændre de vante forestillinger om markedsforhold, kapital- og varestrømme.

Udfordringen, som fødevareindustrien står over for, kræver en øget og fokuseret indsats på forskning og innovation. Samtidig skal vi opdyrke nye markeder og afsætningskanaler.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024