Messerschmidt: Gjerskov er en kryster

STØTTE: Fødevareminister Mette Gjerskov (S) er en kryster, når hun ikke vil diskutere en afvikling af landbrugsstøtten under det danske EU-formandskab. Det mener DF's Morten Messerschmidt, der nu vil have Europaudvalget til at tage sagen op.
Per Bang Thomsen

Det virker temmelig krysteragtigt, hvis man kun ønsker at afvikle landbrugsstøtten, når man ikke har indflydelse.

Morten Messerschmidt
Medlem af Europa-Parlamentet (DF)

Det er "krysteragtigt" af fødevareminister Mette Gjerskov (S), at hun ikke vil arbejde for en total afvikling af landbrugsstøtten under det danske EU-formandskab.

Det mener Dansk Folkepartis europaparlamentariker Morten Messerschmidt, efter fødevareministeren i sidste uge slog fast, at en afvikling af støtten ikke vil ryge på dagsordenen under det danske formandskab.

På Christiansborg er holdningen blandt partierne ellers, at milliardstøtten til de europæiske landmænd helt skal fjernes, og Mette Gjerskov har tidligere udtalt, at landbrugsstøtten er "noget forældet bras", som man skulle have afviklet for længst. Trods den udmelding kommer det ikke til at ske i de måneder, hvor hun selv sidder for enden af forhandlingsbordet.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024