10. oktober 2006 kl. 09.03
Nyheder fra Økologisk Landsforening - Økologisk is er "Årets nye egnsspecialitet"
Dokumentation
Nyheder fra Økologisk Landsforening den 10. oktober
Økologisk is er "Årets nye egnsspecialitet"
Det blev Benedikte Hovmand og Jessica Lundberg fra restaurant Clara Frijs på Fejø, som løb med sejren i "Årets Nye Egnsspecialitet". De havde udviklet en ny is af Kai Winters Fejøcider fra Kernegaarden. Fejøcideren vandt for for nylig Den Økologiske Guldmedalje.
Læs mere på http://www.okologi.dk/
Biodynamisk mælk og økologisk ost vinder Gourmetpris
De danske gourmetprodukter er blevet meget bedre de senere år. Det var der bred enighed om blandt dommerne til Mejeribrugets Gourmetpris 2006, da de udvalgte en smør, ost og mælk for deres særlige gastronomiske kvaliteter. Mælken var biodynamisk, og smøret økologisk.
Læs mere på http://www.okologi.dk/
Fødevareproducenter på messe
Op mod 100 små fødevareproducenter samles den 11. oktober i Fredericia Messecenter for at fremvise deres specialiteter.
Læs mere på http://www.okologi.dk/
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmailen ? klik på linket herunder:
http://www.okologi.dk/mailerpro204/[email protected]
Fødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer