Rapport anbefaler mere målrettet dyrekontrol

NYHED: Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) lægger op til brede forhandlinger om veterinærkontrollen – men vil ikke love flere penge til området.
Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) er netop kommet med en ny rapport, der foreslår en mere målrettet dyrevelfærdskontrol.
Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) er netop kommet med en ny rapport, der foreslår en mere målrettet dyrevelfærdskontrol.Foto: colourbox.com
Niels Th. Dahl

Rapporten er gennemsyret af, at man gerne vil ud af det problem, at man har for få penge til at lave en ordentlig kontrol.

Bjarne Laustsen
Fødevareordfører (S)

Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) sparkede i går gang i forårets forhandlinger om fremtiden for dyrevelfærdskontrollen i Danmark.

Med en længe ventet og diger rapport med talrige anbefalinger om en strømlining og effektivisering af velfærdskontrollen kom ministeren nemlig med sit udspil til de politiske forhandlinger, der begynder med alle Folketingets partier i morgen.

"Mit udgangspunkt er at få en konstruktiv dialog med ordførerne om, hvor det veterinære område trænger til et løft. Jeg håber, at de drøftelser kan bane vejen for et bredt forlig på området," siger Eva Kjer Hansen .

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024