Reklameforbud frabedes venligst

NYHED: Lars Barfoed (K) vil have sat en stopper for reklamer for usund mad rettet mod børn. Men producenterne siger, de allerede er i gang.
Forbrugerminister Lars Barfoed vil have fødevareproducenterne til at lade være med at reklamere med usund mad og drikke over for børn.
Forbrugerminister Lars Barfoed vil have fødevareproducenterne til at lade være med at reklamere med usund mad og drikke over for børn.
Niels Th. Dahl

Vi har allerede for et par år siden lavet frivillige principper om markedsføring over for børn. De har haft en god virkning – så Barfoeds initiativ bliver ikke en særlig svær øvelse.

Dorthe Brander Pedersen
Chefkonsulent i FødevareIndustrien

Forbrugerminister Lars Barfoed (K) har annonceret, at han inden udgangen af 2007 vil have de danske fødevareproducenter til at holde op med at reklamere for usunde fødevarer over for børn og unge.

Men faktisk er målet allerede næsten opfyldt. Det siger både FødevareIndustrien og de fødevareproducerende virksomheder i dag til Altinget | Fødevarer.

"Vi har allerede for et par år siden lavet frivillige principper om markedsføring over for børn. De har haft en god virkning - så Barfoeds initiativ bliver ikke en særlig svær øvelse," siger Dorthe Brander Pedersen, der er chefkonsulent i FødevareIndustrien.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024