Resumé af 33-2003

Redaktionelt sammendrag af enkelte artikler i denne udgave til abonnenternes eventuelle viderebrug med kreditering af Ugebrevet FødevareTinget.
Claus Iversen
Danske kyllinger ikke gode nok til Fødevareministeriet
Det firma, der bespiser embedsmændene i Fødevareministeriet, anvender franske fremfor danske kyllinger. Den danske kvalitet er ganske enkelt smagsmæssigt for dårlig.

Meyer og Tingstrøm Personalerestauranter A/S bespiser bl.a. statsligt ansatte embedsmænd i Kultur-, Undervisnings-, Integrations- og Fødevareministeriet.

"Vi kan konstatere, at vi ikke kan få fjerkræ af den kvalitet, som vi ønsker i Danmark. Så selvom vi helst ser, at vores råvarer er produceret så tæt på vores køkkener som muligt, får vi i stedet vores kyllinger fra Frankrig, siger direktør Claus Tingstrøm til Ugebrevet Fødevaretinget leveret af Altinget.dk.

Derfor afholder de ministerielle restauratører sig heller ikke fra at importere fra Frankrig, når der skal serveres høns i asparges og chicken curry.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024