Seks kontrolafdelinger – seks tolkninger

DOKUMENTATION: Læs her, hvordan de forskellige kontrolafdelinger i fødevarekontrollen tolker reglerne for bødestørrelser.
Niels Th. Dahl

Forbrugerminister Lars Barfoed (K) siger, at fødevarekontrollerne både skal tage antallet af ansatte og "andre indikatorer" med, når de vurderer en virksomheds størrelse og dermed størrelsen af en eventuel bøde.

Dén tolkning er der dog ikke enighed om blandt de fødevarekontrolafdelinger, der skal tildele bøderne.

Kontrolafdeling Vejle i fødevareregion Syd
Henriette Mynster, faglig koordinator

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024