Skandinaviens største fødevare-messe

For første gang nogen sinde udstiller hele hotel- og fødevarebranchen samme tid og samme sted. Det foregår i Messecenter Herning fra søndag den 28. til onsdag 31. marts, og fødevareministeren holder åbningstalen for de 580 udstillere.
Claus Iversen

De 580 udstillere præsenterer et stort antal nyheder både inden for fødevarer, maskiner, udstyr og butiksindretning.

Sten Appelon Petersen
Projektleder
For første gang nogen sinde udstiller hele hotel- og fødevarebranchen samme tid og samme sted. Det foregår i Messecenter Herning fra søndag den 28. til onsdag 31. marts.

Messen er en sammensmeltning af tre hidtil separate messer - Hotel, Restaurant og Catering, Interfair og Nordbag, der tidligere hver for sig var de største fagmesser i Skandinavien.

Eller mere konkret: Hotel, Restaurant, Catering og Interfair smelter sammen til én stor messe under arbejdstitlen FoodExpo. Parallelt hermed gennemføres den nordiske fagmesse for bager- og konditorbranchen Nord-bag.

På denne måde får udstillerne mulighed for at møde både større og helt nye besøgsmålgrupper på udkig efter inspiration og viden til gavn for deres virksomheder og butikker.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024