Skandinaviens største fødevare-messe
Claus Iversen
Ingen forfatter
Ingen forfatter
For første gang nogen sinde udstiller hele hotel- og fødevarebranchen samme tid og samme sted. Det foregår i Messecenter Herning fra søndag den 28. til onsdag 31. marts.De 580 udstillere præsenterer et stort antal nyheder både inden for fødevarer, maskiner, udstyr og butiksindretning.
Sten Appelon Petersen
Projektleder
Messen er en sammensmeltning af tre hidtil separate messer - Hotel, Restaurant og Catering, Interfair og Nordbag, der tidligere hver for sig var de største fagmesser i Skandinavien.
Eller mere konkret: Hotel, Restaurant, Catering og Interfair smelter sammen til én stor messe under arbejdstitlen FoodExpo. Parallelt hermed gennemføres den nordiske fagmesse for bager- og konditorbranchen Nord-bag.
På denne måde får udstillerne mulighed for at møde både større og helt nye besøgsmålgrupper på udkig efter inspiration og viden til gavn for deres virksomheder og butikker.