udvalg får vejledning om madordninger

Når Fødevaredirektoratats endelige revision af vejledningen om madordninger m.v. i børneinstitutioner foreligger, vil den blive fremsendt til Udvalget.
Tina Møller
Dokumentation
Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har med skrivelse af 20. marts 2003 udbedt sig min besvarelse af følgende spørgsmål:



Spørgsmål 238: I forlængelse af ministerens besvarelse af samrådsspørgsmål T bedes ministeren sende udvalget den reviderede vejledning om madordninger m.v. i daginstitutioner.

Fødevareministerens svar: Fødevaredirektoratet er påbegyndt udarbejdelsen af en revideret vejledning om madordninger m.v. i børneinstitutioner. Som led i denne proces gennemgår Fødevaredirektoratet de bemærkninger, der blev modtaget i forbindelse med høringen af Udkast til Vejledning om madordninger m.v. i børneinstitutioner.

Dette skal sikre, at den reviderede vejledning tager de hensyn ombord, som er kommet til udtryk både i forbindelse med høringen og ved samrådet (spørgsmål T) den 19. marts 2003. Så snart den endelige revision af Vejledningen om madordninger m.v. i børneinstitutioner foreligger, vil den blive fremsendt til Udvalget.



Mariann Fischer Boel / Maria Krohn

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024