Vestjysk tilfredshed med penge til fiskerbyer

Tina Møller
Ringkøbing amt kan være godt tilfreds med, at regeringen nu vil gøre en ekstra indsats for at skabe udvikling i de byer, som er hårdest ramt af fiskeriproblemer. Det drejer sig om især Hanstholm, Thyborøn, Thorsminde og Hvide Sande.


Dermed viser regeringen, at den tager problemerne alvorligt og vil gøre en indsats for at skabe ny udvikling i netop disse byer.

Det siger en begejstret Kristian Jensen, Venstres folketingsmedlem fra Herning, i en kommentar til regeringens nye regionalpolitiske strategi, der blev offentliggjort i dag i København. Det skete med præsentationen af en helt ny regional vækststrategi. Samtidig offentliggjorde regeringen en ny Landsplanredegørelse og en regionalpolitisk redegørelse.

I den regionale vækststrategi lægges blandt andet op til, at staten afsætter penge til at styrke udvikling og vækst i de byer, som er ramt af nedgangen i fiskeri. Det er er godt nyt for Ringkøbing amt, siger Kristian Jensen.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024