19 mio. kr. til DTU

KORT NYT: DTU Business modtager 19 millioner til strategisk forskning i brugerdrevne netværk.
Tyson W. Lyall
DTU Business skal i samarbejde med en lang række forskere fra ind- og udland i gang med at undersøge, hvordan deltagere i virtuelle netværk arbejder sammen om at skabe innovation.

Med knap 19 mio. kr. fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen går DTU Business sammen med forskere fra bl.a. Aarhus Universitet, WU Vienna, MIT og Harvard University i et fælles projekt.

Under ledelse af DTU Business skal den nye forskningsalliance analysere oprettelse, engagement i og styring af brugerdrevne netværk, samt hvordan den genererede viden omsættes til praksis.

Sygeplejersker som forsøg
Som et led i det nye projekt etableres der en række virtuelle netværk for sygeplejersker på hospitalerne i Region Hovedstaden. Projektet skal ifølge en pressemeddelelse fra DTU give mulighed for at skabe empirisk evidens for at identificere, hvilke koordinationsmekanismer der fungerer, og hvilke der er mindre succesrige.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Forskning

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024