12. august 2008 kl. 09.04
Nyt fra AAU: Studerende kombinerer design og mad i Italien
Dokumentation
html,body,p,td,li { font-size: 11px; font-family: Verdana, Arial, sans-serif } h1, h2 { font-size: 12px; font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-weight: bold } #signature { background-color: #fff; margin-top:50px; padding: 3px; border:dotted 1px #c0dcc0 }
Kære abonnent
Der er kommet en nyhed på aau.dk
Studerende kombinerer design og mad i Italien
En gruppe danske studerende har brugt en del af sommeren i Italien på at undersøge et forskningsområde, der i disse år er på vej frem. De internationale erfaringer kan bruges i både den regionale udvikling og i Aalborg Universitets arbejde med at udvikle det gastronomiske forskningsområde.
Det Gastronomiske Universitet
Yderligere oplysninger:
Du modtager denne mail fordi du abonnerer på nyheder fra aau.dk. Du kan framelde denne service på websiden presse.aau.dk.
Aalborg Universitet, Tor Bagger Elmegaard
De Ingeniør-, Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakulteter, Aalborg Universitet
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Telefon: 9635 9644
Email: [email protected]
Forskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Forskning