Sander lukkede definitivt for gruppeeksamen

GRUPPEEKSAMEN: I Folketingets spørgetime onsdag lukkede videnskabsministeren helt for tanken om at genindføre gruppeeksamen.
Kirsten Brosbøl (S) fik klart svar, da hun i onsdagens spørgetime, spurgte til Helge Sanders holdning til gruppeeksamen.
Kirsten Brosbøl (S) fik klart svar, da hun i onsdagens spørgetime, spurgte til Helge Sanders holdning til gruppeeksamen.
Uffe Laursen

Der var ikke den mindste imødekommenhed hos videnskabsminister Helge Sander (V) i Folketingets spørgetime onsdag, hvor forskningsordfører Kirsten Brosbøl (S) gerne ville vide, hvor ministeren stod med hensyn til at genindføre muligheden for gruppeeksamen på universiteterne.

Måske åbning
I et interview i Information for nylig var Helge Sander ellers citeret for at sige, at beslutningen om at afskaffe gruppeeksamen var truffet af et flertal i Folketinget, og at han ikke egenhændigt kan ændre den beslutning.

Den lidt krøllede formulering fik Kirsten Brosbøl til at spørge, om formuleringen betød, at ministeren var parat til at ændre beslutningen og genindføre gruppeeksamen med oppositionens stemmer.  

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Forskning

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024