SDU vil have det bedste studiemiljø

KORT NYT: Syddansk Universitet vil være det bedste sted at studere i Danmark. Derfor afsættes der nu 35 mio. kr. til at styrke læring, studiemiljø og service over de næste fire år.

Studerende på Syddansk Universitet kan se frem til, at deres uddannelser får et gevaldigt løft. Universitetet vil over de næste fire år bruge 35 millioner kr. på at styrke kvaliteten i undervisningen, forbedre servicen for de studerende og skabe et mere attraktivt studiemiljø. Det skriver Syddansk Universitet.

"Vores mål er helt enkelt at gøre SDU til det bedste universitet at studere ved. Det skal være en god helhedsoplevelse at tage sin uddannelse hos os, og derfor sætter vi ind på mange fronter," siger rektor Jens Oddershede.

De studerende i centrum
Det hele skal udmøntes som del af det nye projekt "De Studerende i Centrum", der indeholder 18 konkrete initiativer til forbedring af læring, service og studiemiljø.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Forskning

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024