Opgøret ulmer i S

null
Socialdemokratiets næstformand regner med, at spørgsmålet om et generationsskifte i partiet bliver taget op inden for et år. Fhv. minister opfordrer Nyrup Rasmussen til at gå. Foreløbig sætter den gamle garde sig på magten med Mogens Lykketoft som det stærkeste kort på posten som ny politisk ordfører.

Socialdemokratiets næstformand Bent Hansen, der er amtsborgmester i Viborg, forudser, at der maksimalt vil gå mellem et halvt og et helt år, før Socialdemokratiet skal tage stilling til et generationsskifte og fremtidig strategi.

»Det er min vurdering, at der vil gå et halvt til et helt år, inden man tager spørgsmålet op. Det vil være ufornuftigt at trække knivene nu, inden man har overvejet et generationsskifte. Man skal ikke bare fjerne nogen for at fjerne nogen. Vi er nødt til at bruge tid på at finde ud af, hvordan partiet skal se ud om to år,« siger han.

Udtalelserne kommer, efter at Frank Jensen på valgnatten opfordrede til generationsskifte i partiet.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024