VK lægger hrådt ud

null
Venstre og de konservative fremlægger stor reformpakke, der vil kunne mærkes direkte af danskerne. Vi har fremlagt alle vore valgløfter, siger Anders Fogh Rasmussen og Bendt Bendtsen. Oppositionen mener ikke, at økonomien hænger sammen.

Efter ni år i opposition lægger Venstre og Det konservative Folkeparti i den nye VK-regering op til at give den enkelte dansker større personlig frihed, bedre service og lavere skatter på længere sigt.

Mennesket skal før systemet. Fremover skal det være slut med fotofælder og lave hastighedsbegrænsninger på motorvejene, men samtidig skal omsorgen for samfundets svageste styrkes. Dertil har regeringen tænkt sig at leve op til løfterne om et skattestop og på længere sigt en nedsættelse af skatten på arbejde.

»Regeringsgrundlaget er ord for ord dét, vi lovede vælgerne,« siger den kommende statsminister, Anders Fogh Rasmussen (V), der lover fornyelser i løbet af regeringens første 100 dage.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024