Politik uden filter

Politikene er irriterede over at blive klippet ned og skåret til i medierne. De foretrækker kontakten direkte til vælgerne. Et behov nettet tilfredsstiller.
Rasmus Nielsen

Vi er i stigende grad irritrede over medieklipningen. Vi vil selv sætte dagsordenen. Grænsen mellem journalistik og politisk information skal flyttes.<

Morten Helveg Petersen
IT-ordfører, (Rad.)
Ordførere og internetansvarlige fra Venstre, Socialdemokratiet, Det radikale Venstre og SF er rørende enige: Vi vil til orde direkte overfor vælgerne - uden om mediernes filter. Det kommer vi f.eks. på partiernes egne hjemmesider, der derfor skal styrkes i fremtiden.

Den for en gangs skyld rørende enighed mellem partierne kom tydeligt frem på konferencen "Valgets virtuelle Vindere", arrangeret af Foreningen for Dansk Internet Handel i samarbejde med Berlingske Tidende.

"Nettet ændrede valgkampen. Partierne kan nu gå uden om mediefiltrene. Vi har fået nogle nye medier og dermed en ny valgkamp", mente Venstres IT-ordfører indtil valget, genvalgte Kristian Jensen, der nu er forfremmet til finansordfører.

"Vi lancerede en valghjemmeside tre minutter efter valget var udskrevet. Kun SF kom os i forkøbet - de var online med et specialsite to minutter efter udskrivelsen."

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024