Offentlige chefer raser over Fogh

null
Fyringer i lyntempo og generelle nedvurderinger af indsatsen i det offentlige har betydet unødvendigt dårlige arbejdsbetingelser, lyder meldingerne fra Børsens Nyhedsmagasins panel af offentlige ledere, der tæller 170 af de mest betydningsfulde offentlige ledere i Danmark.

"Det er stenaldermanagement, som virker stærkt afskrækkende på den mest begavede arbejdskraft," og "regeringens indsats er en parodi på moderne ledelse," er bare to af de bemærkninger, som forløbet i de sidste par måneder får med på vejen. Toplederne peger på fire nye forhindringer, der skal overvindes, før fornyelsesprocessen kommer op i tempo igen:

* Dårlig motivation: Blandt statens topledere mener 58 procent, at det er blevet sværere eller meget sværere at motivere medarbejderne efter de store fyringsrunder.

*Udbredt forvirring: Selv 100 dage efter valgene mener en tredjedel af statens topledere, at der er skabt øget usikkerhed om strategi og mål for deres organisation.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024