Stillede udvalgsspørgsmål

null
Sammenlægning af de sydjyske fødevareregioner:
Vil ministeren redegøre for, hvor langt man er kommet i overvejelserne om at sammenlægge de sydjyske fødevareregioner? (udvalgsspørgsmål 275)

Fødevarekontrollen i Vejle
Mener ministeren ikke, at det vil være mest hensigtsmæssigt at bevare Fødevarekontrollen i Vejle, da det statistisk set viser sig, at denne region foretager flest laboratorieprøver, jf. "Fødevaredirektoratets laboratoriestruktur, juni 2002"? (udvalgsspørgsmål 276)

Fødevarekontrollen i Vejle
Mener ministeren ikke, at Fødevareregion Vejle bør bevares, da Vejle amt har en stor koncentration af fødevareproducerede virksomheder, og hvor det er vigtigt, at der fortsat er en høj service på laboratorie- og fødevarekontrolområdet? (udvalgsspørgsmål 277)

Fødevarekontrollen i Vejle
Mener ministeren ikke, at Fødevareregion Vejle vil være det bedst tænkelige sted at være hjemsted for et hovedkontor, da man her har et nybygget laboratorium på 800 m2? Ydermere vil man inden for en time kunne komme til Esbjerg, Århus, Odense og den tyske grænse. (udvalgsspørgsmål 278)

Dokumentation
null

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024