Grøn snak: Her skal en ny regering sætte ind

VALG: Altinget har spurgt en række grønne aktører, hvor en ny regering skal bruge sine kræfter. Få deres bud her.

Efter valget skal Folketinget sammensættes på ny, og en ny regering skal definere, hvilke områder den vil sætte ind på. Altinget har talt med en række grønne aktører om, hvad de mener, man bør sætte fokus på.
Efter valget skal Folketinget sammensættes på ny, og en ny regering skal definere, hvilke områder den vil sætte ind på. Altinget har talt med en række grønne aktører om, hvad de mener, man bør sætte fokus på.Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Altinget
Klaus Ulrik Mortensen

Vi er nødt til at prioritere den tekniske forskning i langt højere grad, end tilfældet er i dag. Danmark er fortsat i front med eksempelvis miljøløsninger, affaldshåndtering og vedvarende energi og har en verdensførende medicinalindustri, men skal vi udbygge vores position, kræver det handling fra de kommende 179 folketingsmedlemmer.

Frida Frost
Formand, IDA

Næste torsdag skal danskerne til stemmeurnerne.

Og mens valgkampen hidtil mest har handlet om dagpenge, sundhed og nulvækst, er der en lang række øvrige spørgsmål, som en ny regering i de kommende fire år vil vælge at sætte fokus på.

En del af disse skal findes inden for de grønne områder. Og for at give politikerne inspiration til, hvor de kan tage fat, har Altinget bedt en stribe aktører give deres bud på de vigtigste opgaver for en ny regering.

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Energi og Forsyning

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024