Debat

Kommission: Vi fastholder tidsplanen

DEBAT: Natur- og Landbrugskommissionen arbejder på højtryk for at få sine anbefalinger færdige, skriver formanden, Jørn Jespersen.
Anders Jerking
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Jørn Jespersen
Formand for Natur- og Landbrugskommissionen

Natur- og Landbrugskommissionen fastholder afrapportering i foråret 2013.

Altinget har 15. marts fremført, at regeringen ifølge flere kilder anser det som en pædagogisk udfordring at have førstegenerations-vandplaner i høring samtidig med, at Natur- og Landbrugskommissionen kommer med anbefalinger. Det kan vanskeliggøre vandplanprocessen, og derfor vil Natur- og Landbrugskommissionens anbefalinger skulle vente.

Men Natur- og Landbrugskommissionen har ingen planer om at vente eller udsætte afrapporteringen.

Fakta
BLAND DIG!
Deltag i debatten - send dit indlæg til [email protected]

Vi har et kommissorium, hvor vi har fået et år til at komme med vores anbefalinger. Jeg har fra starten ikke lagt skjul på, at det er en meget vanskelig opgave under stort tidspres. Men når vi i Kommissionen har påtaget os opgaven, så agter vi også at udføre den. Og det gør vi. Vi er tæt på at afslutte arbejdet og planlægger at afrapportere til regeringen i løbet af april eller maj måned – vandplanhøring eller ej.

Et helt præcist tidspunkt for Natur- og Landbrugskommissionens afrapportering er endnu ikke fastlagt. Der udestår fortsat drøftelser i Kommissionen, og effektvurderinger er heller ikke færdige. Og så tager det selvfølgelig lidt tid at få omsat anbefalingerne til en rapport, som kan trykkes. Men hovedbudskabet er, at Natur- og Landbrugskommissionen fortsat arbejder på højtryk for at levere sin opgave til tiden.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jørn Jespersen

Formand, ICROFS, indehaver, JJ Advice
civiløkonom (CBS. 1987), lærer (Blaagaard Seminarium. 1982)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024