Connie H. vil ikke love hjemlige reduktioner

CO2-MÅL: Klimaminister Connie Hedegaard (K) vil ikke sige noget konkret om, hvor mange reduktioner der skal købes i udlandet for at nå CO2-målene i 2020.
Niels Th. Dahl

Jeg vil ikke lægge mig fast på noget, før vi kommer med den endelige plan til efteråret. Der er fortsat ufattelig mange usikkerheder i fremskrivningerne.

Connie Hedegaard (K)
Klimaminister

Det er fortsat uvist, i hvor høj grad regeringen vil gøre brug af køb af de såkaldte CO2-kreditter i udlandet for at nå Danmarks CO2-mål i 2020.

Klimaminister Connie Hedegaard (K) vil således endnu ikke sige noget endeligt om, hvor stor en del af de nødvendige reduktioner frem mod 2020 der skal finde sted i Danmark:

"Jeg vil ikke lægge mig fast på noget, før vi kommer med den endelige plan til efteråret. Der er fortsat ufattelig mange usikkerheder i fremskrivningerne, og måske vil vi se ud til at mangle en mindre reduktion, når vi når efteråret," siger Connie Hedegaard.

Altinget logoKlima
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget klima kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Klima

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024