Corydon bestiller i hemmelighed rapport om udlicitering

KORT NYT: Finansministeriet har med Bjarne Corydon (S) i spidsen i al hemmelighed bestilt rapport fra konsulentfirma med bud på udlicitering af kernevelfærd i Danmark.
Foto: Stig Stasig

Enhedslisten og SF skælder ud på Corydon, fordi Finansministeriet har bedt et konsulentfirma om at give bud på, hvordan private firmaer kan løse offentlige velfærdsopgaver. Så er det da godt, han kan regne med os i Venstre. God idé!

Lars Løkke
Formand for Venstre

Tilbage i januar sendte Finansministeriet et miniudbud ud til flere konsulenthuse og bad om konkrete anbefalinger til, hvordan konkurrencen kan øges og velfærden bedst udliciteres. Det skriver Politiken.

På trods af det hemmeligholdte miniudbud er det ifølge Politiken allerede bestemt, at McKinsey & Co. har vundet opgaven med at lave rapporten. Ifølge udbudsmaterialet er der sat 4,5 millioner kroner af til opgaven. Anbefalingerne kommer til at danne grundlag for fremtidige politiske initiativer. 

Nyheden modtages med blandede følelser. Lars Løkke (V) skriver blandt andet på Facebook:

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Kommunal

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024