Om  
Klaus Markussen

Viceborgmester dropper folketingskandidatur

Viceborgmester i Hillerød, Klaus Markussen (V), dropper sit folketingskandidatur. Han vil i stedet koncentrere sig om at vinde borgmesterposten i 2017.

Nikita Selvig

Viceborgmester i Hillerød Kommune Klaus Markussen (V) meddelte mandag, at han ikke ønsker at genopstille som kandidat til det næste folketingsvalg. I stedet vil han koncentrere sig om at vinde lokalvalget og borgmesterkæden i 2017. Det skriver sn.dk

"Siden folketingsvalget i juni har jeg gjort min situation op, og min beslutning er blevet, at jeg ikke ønsker at genopstille til Folketinget. Under folketingsvalgkampen blev jeg kontaktet af mange, som fortalte mig, at de hellere så mig som borgmester i Hillerød end som medlem af Folketinget. Det ønske vil jeg gøre alt for at indfri, for jeg kan gøre en forskel som borgmester i Hillerød," skriver Klaus Markussen ifølge sn.dk i en pressemeddelelse.

Klaus Markussen fik dobbelt så mange personlige stemmer ved dette års folketingsvalg sammenlignet med det foregående, men det var ikke nok til at få en af de tre pladser i Nordsjællands Storkreds. De gik i stedet til finansminister Claus Hjort Frederiksen, sundhedsminister Sophie Løhde og beskæftigelsesordfører Hans Andersen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024