77 lodsejere har klaget over vandplaner

VANDPLANER: Naturstyrelsen har modtaget 77 klager fra lodsejere over vandplanerne. Nu skal Natur- og Miljøklagenævnet behandle klagerne.
Anders Jerking
Da klagefristen udløb torsdag i sidste uge havde 77 lodsejere indgivet en klage over vandplanerne. Det oplyser Naturstyrelsen.

Det er kun lodsejere, der bliver direkte berørt af vandplanerne, som har haft mulighed for at klage over tilvejebringelsen af planerne. Det vil sige processen fra planerne blev præsenteret, til de blev vedtaget og sendt til EU. Derimod har organisationer i denne ombæring ikke haft mulighed for at klage, men både Landbrug & Fødevarer og Bæredygtigt Landbrug har opfordret medlemmerne til at benytte sig af klagemuligheden.

Klagerne bliver i løbet af de næste uger oversendt fra Naturstyrelsen til Natur- og Miljøklagenævnet, som skal behandle klagerne. Klagerne har som udgangspunkt ikke opsættende virkning.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024