DF: En enlig svale med forlig uden os

NYHED: Sidste uges vedtagelse af en butikslov er første gang i lang tid, hvor regeringen har lovgivet uden om DF. Men det bliver ikke en trend, siger DF-ordfører.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Det er noget sludder, Dohrmann siger. Vi var jo villige til at stemme for indtægtssiden på finansloven, dermed tager vi jo også ansvaret for finansieringen. Sådan har betingelserne jo altid været.

Johs. Poulsen
(R)

Oppositionen skal ikke gøre sig forhåbninger om at sætte betydelige fingeraftryk på næste års finanslov eller andre miljølove, hvis det står til Dansk Folkeparti.

Sidste uges vedtagelse af den nye butikslov, der regulerer butiksstørrelserne, skete ellers uden Dansk Folkeparti. Partiet kæmpede uden held for, at der skulle gælde lempeligere regler for trekantsbyerne, Veje, Kolding og Fredericia.

Men Folketingets andre partier skal ikke begynde at vejre morgenluft. For Dansk Folkeparti har ikke tænkt sig at løsne taget i miljøministeren, når det gælder om at lukke andre partier med ind i forlig. Partiet er ikke så følsomme, så længe der ikke er penge involveret. 

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024