DF: Miljøministeriet sylter miljøet

Dansk Folkepartis miljøordfører, Jørn Dohrmann, har lavet en liste med 20 miljøområder, som han angriber Miljøministeriet for at trække i langdrag. På tirsdagens ordførermøde mellem regeringen og Dansk Folkeparti vil han have drøftet den liste.
Marie Andergren

Regeringen kan ikke springe fra den aftale. Men afklaringen bliver alligevel udskudt gang på gang. Jeg tror ikke, miljøministeren ønsker at lempe på reglen.

Jørn Dohrmann (DF)
Miljøordfører
"Jeg er træt af at blive spist af med notater. Nu skal vi sætte os til bordet og påbegynde reelle forhandlinger."

Sådan lyder udmeldingen fra Dansk Folkepartis miljøordfører, Jørn Dohrmann. Han kritiserer Miljøministeriet for at "sylte sager."

Derfor har han netop lavet en liste med indtil videre 20 punkter, som han på tirsdag vil fremlægge på et ordførermøde med regeringens miljøordførere, Eyvind vesselbo (V) og Christian Wedell-Neergaard (K), og miljøminister Connie Hedegaard (K).

Punkter som omfatter spørgsmål til eksempelvis en skravplan, pesticidplan, otte-års regel for sommerhuse, redegørelse om jordforurening og flybenzin, plastgulve og olietanke.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024