DN og landbrug vil finde fælles løsninger

KOMMISSION: Danmarks Naturfredningsforening og Landbrug & Fødevarer mødes for at finde fælles forslag til Natur- og landbrugskommissionen. Organisationerne er dog dybt uenige om landbrugets fremtid.
Foto: www.colourbox.com
Anders Jerking

Vi har indledt en møderække med Landbrug & Fødevarer, hvor vi taler om det, vi tror, at vi kan blive enige om, i stedet for at fokusere på det, som vi ved, at vi er uenige om.

Ella Maria Bisschop-Larsen
Præsident i Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening og Landbrug & Fødevarer prøver nu at samarbejde om fælles anbefalinger til Natur- og landbrugskommissionen.

Det er ikke mindst erfaringerne fra Grøn Vækst, som skræmmer. Her følte begge organisationer, at de blev holdt uden for indflydelse, ligesom begge var utilfredse med resultatet. Det ønsker de ikke skal gentage sig med Natur- og landbrugskommissionen, og derfor vil organisationerne nu prøve at finde fælles fodslag.

"Vi har indledt en møderække med Landbrug & Fødevarer, hvor vi taler om det, vi tror, at vi kan blive enige om, i stedet for at fokusere på det, som vi ved, at vi er uenige om," siger Ella Maria Bisschop-Larsen, præsident i Danmarks Naturfredningsforening.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024