Fødevareminister: Ingen blankocheck til økologerne

NYHED: Hans Christian Schmidt (V) vil gerne undersøge, om der skal gives flere penge i omlægningsstøtte. Men det bliver ingen blankocheck.
Niels Th. Dahl

Hvis der er behov for flere penge, vil jeg gerne være med til se på, om der kan findes flere. Det er så af nogle blevet udlagt, som om der altid vil blive leveret, lige meget hvor højt et beløb der er tale om – men sådan er det selvfølgelig ikke.

Hans Christian Schmidt
Fødevareminister (V)

Der skal konkrete ansøgninger på bordet, før fødevareminister Hans Christian Schmidt (V) vil love flere penge i støtte til de landmænd, der vil omlægge til økologisk drift.

Det siger Hans Christian Schmidt til Altinget | Fødevarer. Han frygter, at Danmark ellers kan risikere at skulle sende landdistriktsmidler tilbage til EU.

"Hvis der er behov for flere penge, vil jeg gerne være med til se på, om der kan findes flere. Det er så af nogle blevet udlagt, som om der altid vil blive leveret, lige meget hvor højt et beløb der er tale om - men sådan er det selvfølgelig ikke," siger Hans Christian Schmidt.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024