Grøn ros til regeringen for naturplan

NHYED: Danmarks Naturfredningsforening og landbruget roser regeringen for at annoncere en grøn vækststrategi for landbruget. Men miljøtiltag må ikke koste landbruget penge, siger landbrugspræsident.
Foto: colourbox
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Det er vigtigt, at politikerne sørger for at holde landmændene skadesløse i den forbindelse. Vi tror på, at dette bl.a. kan løses ved at flytte midler fra den generelle EU-støtte til en målrettet miljøindsats.

Peter Gæmelke
Præsident, Dansk Landbrug

Få dage efter De Konservative kom med et oplæg til en ny miljø-og landbrugspolitik, fremlagde regeringen forleden sine planer på området.

Miljø-, fødevare- og erhvervsministrene skal i de kommende måneder forberede en storstilet, miljøvenlig vækstvision for landbruget. I de nye år indkaldes Folketinget så til forhandlinger om udspillet.

Både Danmarks Naturfredningsforening og landbruget har udtalt sig positivt om forskellige dele af udspillet. Og udspillet er ifølge Altingets oplysninger udformet, så det både kommer de grønne og landbruget i møde.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024