Ingen huller i strukturreformen!

Miljøstyrelsen afviser, at der er "huller" i strukturreformen. Staten har det overordnede ansvar. Men kontorchef i Storstrøms Amt, Ebbe Møller Olesen, fastholder sin kritik: Hvem skal eksempelvis løfte overvågningsaftalen NOVANA?
Marie Andergren

Jeg forstår ikke, hvorfor der ikke er større åbenhed i forhold til de mange tusinde ansatte, som det her går ud over. Det drejer sig jo ikke om at skaffe størst mulig usikkerhed.

Ebbe Møller Olesen
Kontorchef i Storstrøms Amt
"Jeg forstår godt, at folk i amterne tænker: Hvad sker der? Men vi kan ikke som embedsmandsapparat komme med klarere oplysninger før lovforslagene bliver offentliggjort 1. december."

Sådan siger specialkonsulent i Miljøstyrelsen, Axel Bendtsen, til Altinget.

Reaktionen kommer efter, at kontorchef i Storstrøms Amt Teknik- og Miljøforvaltning, Ebbe Møller Olesen, i sidste uge overfor MiljøTinget påpegede, at der var "huller" i strukturreformen.

Ifølge kontorchefen fremgår det således ikke klart, hvem der skal stå for Natura 2000, grundvandsområdet og EUs vandrammedirektiv fra 2007 til 2009.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024