Miljøminister lover justering af klagesystem

NYHED: R er skuffet over, at miljøministeren vil udsætte en reform af klagestrukturen på miljøområdet. En reform, der tegner til at blive lille.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Det er meget vigtigt, at vi får lavet en reform, så vi får løst problemerne med magtens tredeling og de politisk motiverede afgørelser. Ud over at sagsbehandlingen er alt for lang, er borgernes komplicerede vej igennem klagesystemet kafkask.

Christian Wedell-Neergaard
Miljøordfører (K)

Juraeksperter, miljøretsadvokater, landbruget, Dansk Industri og oppositionen har længe råbt på en gennemgribende reform af klagesystemet på miljøområdet.

Miljøminister Connie Hedegaard (K) har nu svaret Johs. Poulsen (R), der på vegne af oppositionen skrev et brev til hende med en opfordring til at sætte et udvalgsarbejde i gang for at undersøge mulighederne for en reform.

Johs. Poulsen er dog langt fra tilfreds. Miljøministeren skriver blandt andet, at hun først vil se, hvordan kommunalreformen vil påvirke klagesystemet.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024