Miljøordførere savner miljøministeren

DOKUMENTATION: Forhandlingerne om strukturreformens miljødel har stået stille den seneste måned. Miljøordførerne fra S, R og SF undrer sig og tilbyder miljøminister Connie Hedegaard at lægge lokaler til forhandlingerne. Altinget bringer oppositionens krav til forhandlingerne her.
Marie Andergren

Vi undrer os over, at forhandlingerne nu i mere end en måned har stået helt stille, idet du ikke har indkaldt til forhandlinger. Vi skal derfor bede om et møde vedrørende strukturreform – om nødvendigt lægger vi gerne lokale til.

S, R og SF
Kære Connie Hedegaard

På det seneste møde mellem Socialdemokraterne, Det Radikale Venstre og Indenrigs- og Sundhedsministeren blev der fra ministerens side fremsat ønske om, at partierne sender deres krav til lovforslagene på miljøområdet i forbindelse med den nye kommunale struktur.

Vi er hver især bekendt med hinandens overordnede ønsker og holdninger til den fremtidige organisering af miljøområdet.

Du er bekendt med, at vi helt grundlæggende finder, at arkitekturen på miljøområdet i regeringens fremlagte lovforslag er helt forkert. Det altoverskyggende problem er, at vi er dybt betænkelige ved, hvorvidt kommunerne vil kunne sikre tilstrækkelige stærke faglige miljøer til at løse de mange støre og komplekse problemstillinger på miljøområdet.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024